Βερόνικα Γιαννάκου

Η Βερόνικα ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον αθλητισμό από την ηλικία των 6 ετών αρχικά με την κολύμβηση και στη συνέχεια συνδυάστηκα με το μπαλέτο μέχρι και την ηλικία των 15 ετών. Στα 18 της ξεκίνησε το ταξίδι της προπόνησης στον χώρο των γυμναστηρίων και μετά από πολλές δοκιμές αλλά και λάθη, διαπίστωσε ότι με τον κατάλληλο συνδυασμό ασκήσεων και τον μεθοδικό προγραμματισμό, θα μπορούσε πραγματικά να διαμορφώσει το σώμα της και την φυσική της κατάσταση όπως η ίδια ήθελε.

Έτσι, αποφάσισε να μετατρέψει την αγάπη της για την γυμναστική και την προπόνηση σε καριέρα, σπουδάζοντας ως Fitness Trainer στο NATIONAL ACADEMY OF SPORTS MEDICINE.

Μέσα από την εμπειρία της και τις γνώσεις της δημιούργησε το πρόγραμμα BURN, θέλοντας να δώσει σε όλες τις γυναίκες τα εργαλεία και τα κίνητρα για ένα υγιές σώμα και τρόπο ζωής.

Ο προσωπικός της στόχος είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν την ατομικότητά τους και να προσπαθήσουν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Το MOTTO της: Όλες οι αλλαγές ξεκινούν, την ημέρα που ξεκινάς να αγαπάς τον εαυτό σου.

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS