Πολιτική επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε τα προϊόντα μας και θα ενθουσιαστείτε από την παραγγελία σας.

Εάν όχι, δεχόμαστε ευχαρίστως το προϊόν που αγοράσατε από το atplabtraining.com για πλήρη επιστροφή χρημάτων (τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται), εφόσον μας επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα της ημερομηνίας επιβεβαίωσης παράδοσης στην αρχική του κατάσταση & συσκευασία, με όλες τις ετικέτες άθικτες. Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλάσσονται με διαφορετικό μέγεθος ή εναλλακτικό στυλ.

Για επιστροφές και αντικαταστάσεις, στείλτε μας email στο info@atplabtraining.com, εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του αριθμού παραγγελίας σας. Μόλις εγκριθεί η επιστροφή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αιτήματος επιστροφής σας και οδηγίες βήμα προς βήμα. Η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί μόλις ελεγχθούν και γίνουν αποδεκτά τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων θα εφαρμοστεί στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας. Επιτρέψτε μας 5-10 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας.

Αντικείμενα που επιστρέφονται με σημάδια ότι έχουν φθαρεί, λερωθεί ή παραδίδονται στην ομάδα επιστροφών εκτός του αναφερόμενου παραθύρου πολιτικής 14 ημερών δεν θα γίνονται δεκτά. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ταχυδρομική υπηρεσία, συνιστούμε να διατηρήσετε την απόδειξη παραλαβής των ταχυδρομικών τελών με τον αριθμό παρακολούθησης, καθώς δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για τα αγαθά που δεν μας επιστραφούν. Είναι ευθύνη του πελάτη έως ότου το προϊόν επιστροφές φτάσει στην αποθήκη μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας. Στην απίθανη περίπτωση που επεξεργαστήκαμε λάθος την παραγγελία σας ή λάβατε ένα κατεστραμμένο ή ελαττωματικό αντικείμενο, θα αντικαταστήσουμε ευχαρίστως το προϊόν ή θα σας δώσουμε πίστωση καταστήματος για εσάς εντός 7 ημερών από την παράδοση! Ενημερώστε μας μέσω email στο info@atplabtraining.com

ΤΕΛΩΝΕΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ

Οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για τυχόν τελωνειακούς και εισαγωγικούς φόρους που ενδέχεται να ισχύουν. Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις λόγω τελωνείου.

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS