Τρόποι Πληρωμής-Αποστολής

Επεξεργασία παραγγελίας
Το ATPLab Training αποστέλλει σε όλο τον κόσμο. Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά μία ημέρα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Λάβετε υπόψη ότι δεν επεξεργαζόμαστε ή αποστέλλουμε παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί από 3-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επεξεργασία για προορισμούς εσωτερικού και 5-15 ημέρες για αποστολή στο εξωτερικό. Θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email επιβεβαίωσης μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, συνήθως σε περίπου 24-48 ώρες. Όλα τα αυτοματοποιημένα email επιβεβαίωσης θα σταλούν στη διεύθυνση email που παρέχεται στην παραγγελία. Σημειώστε ότι οι διευθύνσεις email δεν μπορούν να τροποποιηθούν μετά την υποβολή της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η εξυπηρέτηση πελατών θα επικοινωνήσει μέσω email σε περίπτωση που οποιοδήποτε αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο.

Προσαρμοσμένοι και Εισαγωγικοί Φόροι
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τελωνειακά τέλη ή δασμούς που προκύπτουν σε διεθνείς αποστολές, καθώς αυτά είναι ευθύνη του αγοραστή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελωνειακές πολιτικές της χώρας σας, επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο.

Τρόποι Πληρωμής
Ο τρόπος πληρωμής που διατίθεται από το ATPLab Training για online αγορές είναι μέσω Visa & MasterCard.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece SA και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.3 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer-SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ακυρώσεις
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε ένα email το συντομότερο δυνατό στο info@atplabtraining.com. Η ομάδα μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει το αίτημά σας, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί. Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, η κανονική μας πολιτική επιστροφής θα ισχύει.

Τροποποιήσεις
Οι παραγγελίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν μετά την υποβολή τους. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε την παραγγελία σας.

Χαμένα/Κλεμμένα Πακέτα
Εάν οι πληροφορίες παρακολούθησης δείχνουν ότι το δέμα σας παραδόθηκε επιτυχώς αλλά δεν το έχετε παραλάβει, επικοινωνήστε με τις Διεθνείς Παραγγελίες, για να υποβάλετε μια Αξίωση Ιχνών για την αποστολή που λείπει. Σημείωση: δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για χαμένα/χαμένα πακέτα που δείχνουν επιτυχή παράδοση στη διεύθυνση παραγγελίας.

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS