Image Alt

FAQs

Σχετικά με το FITNESS;

Το Fitness είναι ένα αποτελεσματικό και εύκολο να ακολουθηθεί πρόγραμμα προπόνησης που μπορείτε να κάνετε στο γυμναστήριο, στο σπίτι σας, στον αγαπημένο σας υπαίθριο χώρο ή όπου θέλετε να γυμναστείτε. Πώς είναι αυτό δυνατόν?

 

Σας παρέχουμε 6 προγράμματα για να διαλέξετε ανάλογα με τους στόχους σας. Κάθε ένα από αυτά περιέχει διαφορετικές ασκήσεις και εξοπλισμό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας κάθε μέρα. Εάν είστε αυστηρά προσανατολισμένοi όσον αφορά την προπόνησή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε αυστηρά ένα από τα προγράμματα. Εάν ενθουσιάζεστε με το να ακολουθείτε εντελώς διαφορετικά προπονητικά στυλ κάθε μέρα, τότε μπορείτε ελεύθερα να αλλάζετε μεταξύ των συγκεκριμένων προγραμμάτων με βάση τη διάθεσή σας και τον χώρο προπόνησης σας. Όλα έχουν δημιουργηθεί για να είναι συναρπαστικά, να σας κρατούν σε φόρμα, να αυξάνουν τη διάθεσή σας και να βελτιώνουν την εμφάνισή σας.

 

GYM for MEN: αυτό το πρόγραμμα σχετίζεται με την προπόνηση σε γυμναστήριο. Βάρη όπως μπάρα και αλτήρες, λάστιχα και ό, τι παρέχεται σε ένα κλασσικό γυμναστήριο αποτελούν τη βάση αυτής της επιλογής. Μπορείτε να δημιουργήσετε το αθλητικό και δυνατό σώμα που έχετε ονειρευτεί μέσω ασκήσεων bodybuilding, στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

 

BURN: Το BURN είναι ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να κάψει τις περιττές θερμίδες, να μειώσει το σωματικό σας λίπος και να βελτιώσει την συνολική φυσική σας κατάσταση. Αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία λειτουργικών ασκήσεων οι οποίες θα ανεβάσουν την ένταση και τα επίπεδα ενέργειας στα ύψη.
Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να γίνει στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους καθώς απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό όπως λάστιχα, αλτήρες, kettlebells, σχοινάκι, στρώμα..

 

CROSS TRAIN: η βάση αυτού του προγράμματος είναι η λειτουργική προπόνηση. Ολυμπιακή άρση βαρών, ενόργανη γυμναστική, workout και προπονήσεις υψηλής έντασης θα σας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αθλητικούς και θα δημιουργήσουν ένα λειτουργικό σώμα ικανό για τα πάντα.

 

ABS & GLUTES: η επιλογή αυτή έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να σμιλεύσετε τους κοιλιακούς που κάθε άνδρας επιθυμεί και τους γλουτούς που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα Gym/Burn/Cross η οποία να ενισχύσει την βελτίωση των συγκεκριμένων περιοχών του σώματός σας.

 

GYM for WOMEN: ένα πρόγραμμα δύναμης και φυσικής κατάστασης που απευθύνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για υγεία, ευεξία και καλοπισμό. Είτε είσαι νέα στον χώρο του Fitness είτε έχεις εμπειρία από άλλα προγράμματα, αυτό το πρόγραμμα θα σε εκπλήξει με την αποτελεσματικότητά του μιας και έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζεται στο επίπεδο του κάθε ασκούμενου. Χτίσε το σώμα και την φυσική κατάσταση που πάντα ονειρευόσουν με λιγότερο από 4 ωρες προπόνησης την εβδομάδα.

 

PILATES HOME: είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος εκγύμνασης. Οι ασκήσεις εκτελούνται με το βάρος του σώματος ή με λίγο εξοπλισμό χωρίς επιβαρύνσεις. Η συγκεκριμένη μορφή άσκησης απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας φύλου και επιπέδου φυσικής κατάστασης.

 

Η εφαρμογή μας για κινητά δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προπονήστε και να βελτιώνεστε κάθε μέρα!

Σε ποιους απευθύνεται το FITNESS;

Το Fitness είναι για όποιον θέλει να είναι πιο υγιής, πιο δραστήριος και χρειάζεται ευελιξία στην προπονητική του ρουτίνα και ένα ποιοτικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του καθημερινού του προγράμματος.

Τι παίρνω με το FITNESS;
 • Πρόσβαση στην εφαρμογή ATPLab
 • Πρόσβαση στη βίντεο-βιβλιοθήκη
 • 5 προπονητικά προγράμματα
 • 4-5 προπονήσεις ανά πρόγραμμα
 • 3 προπονητικά κομμάτια ανά προπόνηση
 • Προπονητικές οδηγίες και επιλογές κλιμάκωσης των ασκήσεων
 • Προπονητικές παροχές (Αερόβια ικανότητα, Κολύμβηση)
Σχετικά με το PERFORM;

Το PERFORM Program περιλαμβάνει δυο προπονητικά μοντέλα που προγραμματίζονται σε εβδομαδιαία βάση από τον Ανδρέα Αποστολάρα. Το COMPETE, το οποίο απευθύνεται σε αθλητές που σε συμμετέχουν σε τοπικούς αγώνες CrossFit ή σε ασκούμενους που αρέσκονται στην αγωνιστική μορφή προπόνησης. Και το BRUTUS που αποτελεί κατά βάση την καθημερινή προπόνηση του Ανδρέα.

COMPETE

Είναι ένας συνδυασμός προπόνησης δύναμης και καρδιοαναπνευστικής αντοχής. Δύναμη, ταχύτητα, ακρίβεια, ευελιξία, αντοχή είναι μερικές από τις φυσικές δεξιότητες που θα βελτιωθούν και όλα αυτά μέσα από εκπληκτικές προπονήσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα από ποτέ.

Ο όγκος και η δομή του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις δυνατότητες των αθλούμενων ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

Κάθε προπονητική μονάδα αποτελείται από ενεργητικό ζέσταμα, άρση βαρών, ενδυνάμωση σε ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, το workout της ημέρας και ολοκληρώνεται με το βοηθητικές ασκήσεις ή ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού όπου στοχεύουν στην αποδοτικότερη και επί μέρους εκγύμναση μυικών ομάδων.

BRUTUS

Είναι η προπόνηση που κάνει ο Ανδρέας καθημερινά και συνδιάζει τον κλασικό τρόπο εκγύμνασης του σώματος (bodybuilding) με την λειτουργική προπόνηση.

Κάθε προπονητική μονάδα αποτελείται αρχικά από ασκήσεις ενδυνάμωσης (τροχαλίες, μηχανήματα, ελεύθερα βάρη). Στην συνέχεια από ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης με έμφαση στο τεχνικό κομμάτι και τέλος από ένα πρόγραμμα αερόβιας αντοχής.

Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να χτίσετε τον μυικό σας όγκο, να δουλεύετε την ευκαμψία και την ενδυνάμωση του μυοσκελετικού σας συστήματος και ταυτόχρονα να κρατάτε σε υψηλά επίπεδα την καρδιοαναπνευστική σας αντοχή.

 

Η εφαρμογή μας για κινητά δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο. Η άμεση επικοινωνία με τους προπονητές και τους συναθλητές, ο live πίνακας βαθμολογίας, το πλήρες ιστορικό προπόνησης είναι μόνο μερικά από τα οφέλη.

Σε ποιους απευθύνεται το PERFORM;

Το Perform είναι για αθλούμενους που ήδη ασχολούνται με τον αθλητισμό, είναι εξοικειωμένοι με τη λειτουργική προπόνηση και θέλουν να αναβαθμίσουν το προπονητικό τους πλάνο με ένα πιο συναρπαστικό και ανώτερο ποιοτικά πρόγραμμα προπόνησης.

Τι παίρνω με το PERFORM;
 • Πρόσβαση στην εφαρμογή ATPLab
 • Πρόσβαση στη βίντεο-βιβλιοθήκη
 • 5 προπονήσεις ανά πρόγραμμα
 • 4 προπονητικά κομμάτια ανά προπόνηση
 • Προπονητικές οδηγίες και επιλογές κλιμάκωσης των ασκήσεων
 • Προπονητικές παροχές (Κύκλος δύναμης, Αερόβια ικανότητα, Κύκλος άρσης βαρών, Κύκλος ενόργανης γυμναστικής)
Σχετικά με το ATHLETE;

Το να είσαι Αθλητής σημαίνει να ξεπερνάς τα όριά σου σε καθημερινή βάση και να επαναξιολογείς συνεχώς αυτό που πραγματικά μπορείς να καταφέρεις.

 

Στην ATPLab Training σας βοηθάμε να αναπτύξετε τη σωστή νοοτροπία. αυτή του πρωταθλητή. Κάθε μέρα αποτελείται από έξι κομμάτια με αυτή τη σειρά: Warm-up, Weightlifting, Conditioning, Accessory training, Strength & Gymnastics, Engine. Κάθε στοιχείο μεταβάλλεται συνεχώς σύμφωνα με έναν αθλητικό προγραμματισμό προπόνησης πλήρους σεζόν, ειδικά σχεδιασμένο για να εμφανίσει τις πλήρεις αθλητικές σας δυνατότητες. Ακολουθεί μία ημέρα ενεργητικής ανάρρωσης και μία ημέρα ξεκούρασης.

 

Η εφαρμογή μας για κινητά δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο. Η άμεση επικοινωνία με τους προπονητές και τους συναθλητές, ο live πίνακας βαθμολογίας, το πλήρες ιστορικό προπόνησης είναι μόνο μερικά από τα οφέλη.

Σε ποιους απευθύνεται το ATHLETE;

Το Athlete απευθύνεται σε όσους στοχεύουν να συμμετάσχουν σε τοπικούς διαγωνισμούς, τα Open ή σε Sanctioned events και να αγωνιστούν για μια θέση στα Games. Eίναι ένα πρόγραμμα προπόνησης υψηλής έντασης και όγκου, σχεδιασμένο για αθλητές που θέλουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Παρ ‘όλα αυτά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς επαγγελματίας αθλητής για να το ακολουθήσει. Η ελαστικότητα της δομής του και οι πολυάριθμες επιλογές κλιμάκωσης που έχει το καθιστούν κατάλληλο ακόμη και για έναν αρχάριο ώστε να προσαρμοστεί, να δουλέψει σωστά και να βελτιωθεί δραστικά.

Τι παίρνω με το ATHLETE;
 • Πρόσβαση στην εφαρμογή ATPLab
 • Πρόσβαση στη βίντεο-βιβλιοθήκη
 • Προπονητικές παροχές (Κολύμβηση, Αερόβια ικανότητα, Κύκλος δύναμης, Κύκλος άρσης βαρών, Κύκλος Ενόργανης Γυμναστικής, Εβδομάδα Προετοιμασίας Αγώνα, Εβδομάδα Deload, Νοοτροπία)
 • Έκπτωση 20% στα Προπονητικά Camp
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για το ATHLETE και το PERFORM;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στον εξοπλισμό που παρέχεται από ένα τυπικό Box ή Functional Fitness Facility, όπως ποδήλατο Assault, GHD Machine, Dumbbells, D-balls, Row machine, Kettlebells κ.λπ. Επιπλέον για το “Athlete“, μπορεί να χρειαστεί μια ποικιλία εργομετρικών μηχανημάτων.

Πώς μπορώ να επιλέξω ποιο πρόγραμμα προπόνησης είναι για μένα;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εισαγωγικά βίντεο κάθε προγράμματος είτε στην ενότητα «learn more» κάθε προγράμματος στον ιστότοπο είτε στην κύρια ενότητα της εφαρμογής ATPLab.

 

Όλα εξαρτώνται από τους στόχους σας, σε τι θέλετε να εστιάσετε και πόσο χρόνο μπορείτε να επενδύσετε στην προπόνησή σας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το πρόγραμμα προπόνησης μου;

Όλα τα προσβάσιμα προγράμματα που αποκτάτε με την συνδρομή σας θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή ATPLab ή στην web πλατφόρμα.

 

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή ATPLab δημιουργήστε έναν λογαριασμό και αγοράσετε ένα από τα προγράμματα, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και μια απόδειξη στην εγγεγραμμένη αλληλογραφία σας. Μπείτε στην εφαρμογή ATPLab ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα και χρησιμοποιήστε το όνομα αλληλογραφία σας και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. Το πλάνο προπόνησής σας θα είναι ορατό στον πίνακα ελέγχου.

Πότε να περιμένω το πρόγραμμα προπόνησης μου;

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι online κάθε Κυριακή βράδυ, 19:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, UTC + 2.

Πώς λειτουργεί η χρέωση;

Η ιδιότητα ενεργού μέλους ενεργοποιείται μόλις εγγραφείτε στο ATPLab Training και γίνεται συνδρομητής σε ένα από τα προγράμματα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, η συνδρομή σας θα ισχύει για 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα σας. Η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα. Εάν θέλετε να σταματήσετε να ακολουθείτε τα προγράμματα, ακυρώστε τη συνδρομή σας στο προφίλ σας.

Πού μπορώ να επικοινωνήσω αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση μέσω email info@atplabtraining.com

Πώς αλληλεπιδρώ με την ομάδα;

Το ATPLab App σας δίνει απεριόριστη επικοινωνία με την ομάδα και τους συναθλητές σας. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους προπονητές, να δημοσιεύσετε τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και τα σχόλιά σας και αυτά θα φορτωθούν απευθείας και θα αποθηκευτούν στο ημερολόγιό σας, όπου οι προπονητές θα μπορούν να τα δουν και να τα εκτιμήσουν.

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS