Ηλιάνα Ψωμά

Η Ηλιανα από την παιδική της ηλικία μέχρι και τα 18 της έκανε πρωταθλητισμό στο στίβο. Η αγάπη και το πάθος της για τον αθλητισμό μετατράπηκαν σε επάγγελμα με την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Γυμναστική Ακαδημία. Αποκτώντας ειδικότητα στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι η ορθοσωμία και η πλήρη λειτουργικότητα των αρθρώσεων στην αποφυγή τραυματισμών κατά την άσκηση.

Το πρόγραμμα της Pilates/Mobility έχει ως στόχο την βελτίωση της στάσης του σώματος των ασκουμένων μέσω ειδικής ενδυνάμωσης μυϊκών ομάδων που συμβάλουν στην σωστή ανατομική θέση.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς καριέρας της στον χώρο του fitness έχει εφαρμόσει την τεχνική του Pilates/Mobility σε δεκάδες ασκούμενους της. Τα αποτελέσματα τόσο σε ανατομικό όσο και τεχνικό επίπεδο ήταν απίστευτα γεγονός που έκανε το πρόγραμμα της διάσημο και στο αγωνιστικό fitness.

Πιστεύει πως η σωστή ανατομική θέση και η κινητική ικανότητα αποτελούν βάση όχι μόνο όλων των αθλημάτων αλλά και βάση για μια λειτουργική καθημερινότητα των όλων των ανθρώπων!

Το MOTTO της: Όταν εστιάζεις στο καλό, το καλό γίνεται καλύτερο!

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS