Έλλη Ρούσσου

Η Έλλη είναι απόφοιτος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε δεκάδες διεθνή συνέδρια διατροφής-διαιτολογίας κυρίως σε θέματα που αφορούν την διατροφή και άσκηση τόσο σε μαζικό όσο και ειδικό πληθυσμό. Έχει συνεργαστεί κατα το παρελθόν με διαφόρους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς άθλησης και υγείας προσφέροντας με επιτυχία τις γνώσεις της στο κομμάτι της Διατροφής.

Από το 2017 διατηρεί το δικό της προσωπικό διαιτολογικό γραφείο και έχει προσφέρει της υπηρεσίες της σε εκατοντάδες απλούς ασκούμενους αλλά και αθλητές βοηθώντας τους να χτίσουν ένα υγειές και υποστηρικτικό διατροφικό προφίλ. Με εφόδια τις γνώσεις της αλλά και την πολυετή εμπειρία της έχτισε και το δικό μας διατροφικό πλάνο το οποίο βασίζεται στο ημερήσιο θερμιδικό ισοζύγιο του κάθε ασκούμενου.

Στόχος της Έλλης είναι μέσα από τις δεκάδες επιλογές και συνδυασμούς γευμάτων και με την παροχή δύο ξεχωριστών πλάνων (χορτοφαγικό – παμφαγικό) να δημιουργήσει τις κατάλληλες διατροφικές συνήθειες που θα υποστηρίζουν στο 100% τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS