ATPLab Training

Το σώμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, οπότε δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση, αναφορικά με το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να δεις αλλαγές στο σώμα σου, από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι.

Το πόσο σύντομα θα δεις αποτελέσματα στο σώμα σου, εξαρτάται από το είδος της προπόνησης που κάνεις και από την συχνότητα! Σίγουρα ένας άνθρωπος που γυμνάζεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα, θα δει πιο άμεσα αποτελέσματα από κάποιον που γυμνάζεται 1 με 2 φορές! Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και ο τρόπος ζωής που ακολουθείς. Σε φυσιολογικά ορμονικά επίπεδα, οι αλλαγές αρχίζουν να εμφανίζονται στο σώμα αμέσως μετά από μια προπόνηση.
Αλλά, τα αποτελέσματα θα αρχίσουν είναι εμφανή εντός του πρώτου ή δεύτερου μήνα, συστηματικής γυμναστικής.

Παρόλα αυτά, για να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς θέλει χρόνο, για αυτό η γυμναστική θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής και ΟΧΙ μια βραχυπρόθεσμη λύση πριν το καλοκαίρι.
Τέλος θα πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης.
Το μέγεθος της αλλαγής που θα δεις στο σώμα σου, εξαρτάται άμεσα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης.

Όσο πιο ΑΡΧΑΡΙΟΣ στη γυμναστική, τόσο πιο μεγάλα και γρήγορα αποτελέσματα θα δεις. Ακόμα κι αν οι προπονήσεις σου είναι βασικές, θα έχεις εμφανή αύξηση της αντοχής και της δύναμης μετά τις πρώτες εβδομάδες προπόνησης.

Όσο πιο προχωρημένος ασκούμενος με συνέπεια, τόσο πιο συντονισμένη προσπάθεια μερικών μηνών θα χρειαστεί, καθώς το σώμα είναι ήδη σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Συμπέρασμα: Βάλε στην ζώη σου την γυμναστική, βγες από το comfort zone σου και ξεκίνα το ΤΑΞΙΔΙ σου σήμερα. Μην περιμένεις βραχυπρόθεσμα και γρήγορα αποτελέσματα, αλλά επένδυσε στην μακρoπρόθεσμη αλλαγή.
Εστίασε στο να αλλάξεις την σύσταση του σώματος, πράγμα που θέλει χρόνο και υπομονή!
Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όταν θα γίνει η ικανοποίηση είναι τεράστια. Τότε ο στόχος σου θα έχει επιτευχθεί!

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS