Στέλλα Χριστοφόρου

Η Στέλλα είναι Fitness Expert και Personal Trainer! Είναι πρώην πρωταθλήτρια πυγμαχίας και CrossFit και ενεργή αθλήτρια αθλητικής σκοποβολής.

Με παρουσία πάνω απο 10 χρόνια στο χώρο του Cross και Functional Τraining έχει γίνει πόλος έλξης αμέτρητων γυναικών που της ζητούν συμβουλες για το πως θα αποκτήσουν το σώμα που η ίδια έχει!! Το μυστικό της Στέλλας είναι η στοχευμένη και αποτελεσματική προπόνηση καθώς και η κατάλληλη διατροφή! Ως προσωπική γυμναστήρια δεκάδων γυναικών έχει σχεδιάσει το τέλειο πρόγραμμα για όλες τις γυναίκες που θέλουν να στοχεύσουν στα δυο βασικότερα σημεία εκγύμνασης, τον κορμό και τους γλουτούς!

Ξέρει τα σημεία που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα σου και είναι ειδική στο να σε βοηθήσει να δυναμώσεις και να καλοσχηματίσεις τις καμπύλες σου με το πρόγραμμα Abs & Glutes!

Πιστεύει πολύ στη συνέπεια και στην δύναμη που αποκτά κανείς, σωματική και πνευματική, μέσα από τη γυμναστική!

Το MOTTO της: Its YOU vs YOU!

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS