Χρήστος Ταμπάκος

O Χρήστος είναι Personal Trainer με διεθνή παρουσία και ειναι ο πιο κατάλληλος προπονητής για εσένα που θες να χτίσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις την αερόβια ικανότητα σου!

Έχοντας κάνει την μετάβαση από την φάση του αθλητή σε αυτή του προπονητή έψαξε να βρει ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα ώστε να διατηρήσει την καλή φυσική κατάσταση αλλά παράλληλα να αποσυμφορήσει το σώμα του από την πίεση του πρωταθλητισμού.

Το προγραμμα του, GYM Training ειναι στην ουσία ένα προγραμμα Bodybuilding που αποτελείται απο αερόβια στοιχεία σε συνδυασμό με ασκήσεις με ελεύθερα βάρη αλλά και μηχανήματα! Το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού θα σου αποφέρει ενα όμορφο, συμμετρικό, γυμνασμένο αλλά και λειτουργικό σωμα!

Το MOTTO του: Σε οποία φάση της ζωής σου και να βρίσκεσαι, πάντα η προπόνηση πρέπει να αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητας σου!

Close

Το ΑTPLab Training είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή προπόνησης. Είναι το δικό σου online γυμναστήριο που θα οδηγήσει τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

OUR SOCIALS